Forum

Hier staat belangrijke informatie over onder andere hoe het forum werkt.

Moderators: Leap, Leon

Gebruikersavatar
Door diaantje
#10079
Ik wil even wat duidelijk maken, niet lullig bedoeld, maar ik wil niet dat mensen verkeerd denken.
Ik ( en Leon) zijn dan wel c.q. admin en eigenaar van deze site, maar we zijn geen therapeuten, maatschappelijk werkers of wat dan ook.
Wij zijn allebei (ex) paniekers, die mensen willen steunen, advies willen geven...of wat dan ook, maar OOK wij hebben gewoon ons eigen leven, en kunnen dan ook niet altijd NU en METEEN voor iedereen klaar staan.

Zo, dat was het :D
Groetjes Diaan
Door Yvonne64
#19420
Helemaal logisch! Fijn dat jullie je ervaringen willen delen...
Door ray
#35560
idd sluit ik me bij aan, ik heb veel hulp gehad bij erkenning van problemen, en tips die gegeven werden, dat deze site in de lucht is en gehouden word door julie is al een prestatie, dat jullie er tijd en energie in willen steken is iets waar jullie veel mensen mee helpen, al is het maar om je "ei " ff kwijt te kunnen, dit is geen vervanging voor een therapeut, maar een makkelijker manier om de eerste stap te kunnen nemen, al dan niet anoniem om je problemen open te leggen.

mijn dank daarvoor
Door tania 67
#35574
ik sluit mij hier ook op aan,het is al zeer bewonderingswaardig dat jullie deze site hebben opgericht om zo andere mensen te helpen met jullie ervaringen
en daarom dank u ,deze site was een enorme steun voor mij in mijn paniekperiode en nu nog trouwens
dat jullie hier niet altijd aanwezig kunnen zijn begrijp ik ook wel,het is al bewonderingswaardig dat jullie ons in jullie weinige vrije tijd wel willen helpen
daarom nogmaals bedankt ,jullie zijn schatten van mensen
groetjes tania
Door Peet
#36771
Hallo Diana en Leon,

Deze site helpt heel veel mensen en dat is geweldig. Bedankt daarvoor. Jammer dat er mensen zijn die meer van jullie verwachten dan dat jullie al doen.
Ik ben heel blij dat ik deze site gevonden heb. Dus bedankt!! :lol:
Paniekaanvallen en CBD Olie