Forum

Personen met paniekaanvallen hebben hier de mogelijkheid ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Moderators: Leap, Leon

Door DonTodo
#68439
Hoi,

Ik denk ga is hier kijken of iemand misschien wat tips heeft voor mij voor het volgende. Ben hier jaren geleden ook al is geweest bij het begin van me paniekstoornis en het heeft me wel geholpen dus waarom nu niet is proberen.
Door mijn paniekstoornis (agorafobie, hypochondrie en ptss) dat 7 jaar geleden begonnen is ben ik eigenlijk al mijn sociale contacten kwijt geraakt. Ik ben nu 29 en heb geen vrienden en kennissen meer en ben daardoor gewoon eenzaam. Heb gelukkig mijn geweldige vriendin nog en dat houd me nog zeker op de been maar het is niet genoeg en het word voor haar ook lastiger.
Ik weet ook gewoon niet wat ik kan doen en al heb ik een mogelijk idee ben ik meestal te angstig om het ook daadwerkelijk uit te voeren. Meestal als ik een idee krijg denk ik er teveel over na en dan gaat het nooit lukken. Vervelende is gewoon wetend te zijn dat voordat de stoornis begon ik een hele sociale kerel was en veel vrienden en dergelijke had en dat mis ik nu gewoon heel erg.
Heeft iemand hier misschien ervaring mee gehad en hoe is het jou gelukt om hier uit te komen of om dingen weer voor elkaar te krijgen.
Paniekaanvallen en CBD Olie