Forum

Hier kun je alles kwijt wat je niet denkt kwijt te kunnen in één van de andere categoriën.

Moderators: Leon, Leap

Door Sammyy87
#67903
Hoi hoi

Ik ben nieuw hier. sorry voor mijn heftige titel, maar ik moet het toch echt even kwijt! ik hoop niet dat ik de stomste antwoorden krijg, want het is voor mij een serieus probleem.

Het zit zo, ik en mijn vriend hebben een grote kinderwens! maar er is 1 probleem.. ik heb angst voor de bevalling. ik ben zo bang dat ik dood ga bij of na de bevalling! dat ik bijv. naar het OK wordt gebracht en dat ik mijn vriend met ons kindje achterlaat en dat ik nooit meer thuis kom :( gewoon echt bang dat er heftige complicaties optreden, dat ik in paniek raak, teveel bloedverlies.. helaas heb ik ook teveel horror-verhalen gelezen, van vrouwen die vertellen ze bijna dood waren door het bijna dood bloeden of andere complicaties die waren opgetreden.. pff moet er zelf echt niet aan denken, maar wij hebben zo grote kinderwens!

kan iemand mij tips geven? want ik weet het gewoon echt niet meer. ik zie ons namelijk niet zonder kinderen in de toekomst. dan wordt ik echt verdrietig!

helaas heb ik veel last van angstaanvallen, ik wordt hiervoor ook behandelt bij een psycholoog. ik heb 5 jaar sertraline geslikt voor de angst 50 mg per dag. en ben sinds een half jaar clean van dit medicijn. ik merk dus ook dat mijn emoties echt heftiger worden en alles dus heftiger wordt (denkvermogen etc.)

hopelijk verklaren jullie mij niet voor gek :roll: ik probeer er echt alles aan te doen om mijzelf hier overheen te zetten.
Paniekaanvallen en CBD Olie