Forum

Hier komen speciale verzoeken van bijvoorbeeld TV programma's...

Moderators: Leap, Leon

#17048
Ga nu de psychologische confrontatie met jezelf aan!

Beheerst een dwangneurose je leven? Heb je een dierbare verloren en ben je daardoor ook jezelf kwijtgeraakt? Ben je zo bang om te falen dat je geen nieuwe projecten meer durft aan te nemen? Is nu het moment aangebroken dat je definitief van je liefdesverdriet af wilt komen? De Rode Kamer biedt je de helpende hand.

In De Rode Kamer onderga je de psychologische confrontatie met jezelf. Overrompelende beelden en geluiden zorgen voor een ongekend inzicht in je eigen geest.
Onder begeleiding van een team deskundige psychologen wordt je geholpen om zelf de eerste belangrijke stap te zetten naar de oplossing van je probleem.

Productiebedrijf TVBV is in opdracht van de KRO bezig met de voorbereidingen van dit nieuwe en baanbrekende televisieprogramma. Deelnemers aan het programma nemen plaats in een enorme rode kubus. Via een op maat gemaakte visuele ervaring en onder begeleiding van een team professionele therapeuten krijg je inzicht in je probleem en wordt je de unieke kans geboden om je leven drastisch te veranderen.

Voor meer informatie en aanmeldingen surf je naar www.derodekamer.kro.nl.
Door lucie1988
#17456
ik heb me aangemeld! Ben gister terug gebeld ivm met een aantal persoonlijke vragen. maar verder..het zal wel afwachten worden!
Paniekaanvallen en CBD Olie