Forum

Een aantal handige tips en trucs voor het verminderen van paniekaanvallen en natuurlijk tips en trucs voor tijdens een aanval.

Moderators: Leap, Leon

Door ILxCAPO
#67718
Hallo allemaal,

Het is alweer een 6maand geleden sinds ik actief was op dit forum, en wel met goede reden ook. Intussen zit ik nog op 1/4 van alle medicatie die ik nam, en hoewel ik nog steeds enorm last heb van hypochondrie en GAS - lees last, maar intussen wel geleerd hoe ik ermee kan omgaan - wil ik toch graag het hieronder volgende met jullie delen. Mijn paniekaanvallen die ik dagelijks doormaak zijn verminderd in intensiteit van 8/9 naar 2/3, perfect handelbaar dus. Er is dus nog werk aan de winkel, maar als ik op deze manier verder evolueer, raak ik van alle medicatie en angst af. Dit dankzij een Australische lotgenoot van ons allen. Voor jullie die meermaals in contact komen met CBT en Psychiaters is het een verademing om naar deze persoon te luisteren en zijn technieken toe te passen. Mij hebben ze alvast enorm geholpen en doen ze nog steeds. Let wel, ik heb nog geen halve € uitgegeven aan onderstaande, maar ik verzeker jullie als ik hierdoor van deze miserie afraak - en daar lijkt het enorm op - betaal ik met alle plezier 5 programma's.

http://www.anxietyexit.com/ : Hier vind je meer informatie en links naar (betalende) als gratis hulpprogramma's.

https://www.youtube.com/channel/UCh6HDK ... BRSprqfezA : Bekijk de podcast (wekelijks op maandag nieuwe afl) en ook de meeste andere filmpjes zijn zeer behulpzaam oa meditatie, filosofie, hulpvideo's etc... allemaal gratis natuurlijk, volg ik zelf namelijk.

https://www.facebook.com/TheAnxietyGuy/ : Kan je volgen, voor dagelijkse quotes en updates en opnieuw kosteloos een hart onder de riem, meestal krijg je dezelfde dag nog antwoord.

Dit is een echte aanrader, ik neem aan dat deze methode niet voor iedereen weggelegd is, maar ik hoop toch dat het voor een aantal onder jullie voor enorme verzachting/verwijdering van klachten zal zijn.

Enjoy and stay strong!!
Gebruikersavatar
Door Pietjepaniek
#67728
Hmm, is het ook in het Nederlands ergens? :)

Mijn Engels is niet zo goed dat ik dit zomaar begrijp..
Door ILxCAPO
#67735
Pietjepaniek schreef:Hmm, is het ook in het Nederlands ergens? :)

Mijn Engels is niet zo goed dat ik dit zomaar begrijp..
Beste Pietjepaniek,

Het spijt me, maar alles is in het engels, omwille van de woonplaats van de organisator.
Zijn video's en inzichten zorgen echt voor verlichting van angst en paniek. Ik kan je enkel aanraden het toch in het engels te proberen.
Paniekaanvallen en CBD Olie