Forum

Een aantal handige tips en trucs voor het verminderen van paniekaanvallen en natuurlijk tips en trucs voor tijdens een aanval.

Moderators: Leap, Leon

Door arnold
#58331
wat ik doe als ik niet in slaap kan komen is bi elke in en uitademing langzaam van 1000 naar o tellen als je je daarop fixeert wordt je moe en val je sneller in slaap

probeer het eens

groetjes arnold
Door panicme
#58337
Ga betijds naar bed en doe op je gemak het volgende;

1. Drinken een kopje kamile thee,
2. Tandenpoetsen, lange douche,
3. Leuke tv kijken of muziek luisteren of lezen,
4. Mediteren in combinatie met ademhalingsoefeningen
5. Dan proberen te gaan slapen en je gedachtens te laten voor wat ze zijn.

Deze 5 stappen zijn het proberen waard zou ik zeggen, succes.
Door souries
#58390
Je kunt ook je rechterhand op je onderbuik leggen en je linkerhand op je borst. Dan adem je rustig in en uit (door je buik!!) en als je merkt dat je hand warm wordt verplaats je hem een klein stukje naar beneden, net zo lang tot je je rechterhand bereikt. Ik wordt daar altijd heel ontspannen van. Is eigenlijk een soort Reiki methode.
Door bsmeets
#58930
Hier een hele effectieve tip, die steeds beter en sneller werkt naarmate je hem meer toepast. Misschien heb ook jij er iets aan:

Maak je gedachten in je hoofd steeds langzamer en zachter, zodat je alles dat in je op komt echt heeeeeel langzaam en zacht hoort.

In het begin kan het even oefenen zijn, maar ook als er nog andere, snelle gedachten opkomen ga je die weer heel langzaam zeggen.
Paniekaanvallen en CBD Olie