Forum

Een aantal handige tips en trucs voor het verminderen van paniekaanvallen en natuurlijk tips en trucs voor tijdens een aanval.

Moderators: Leap, Leon

Door julietta
#68074
Hi hi,

Ik ben 25 jaar en heb 5 jaar heel erg last gehad van paniekaanvallen en derealisatie en angst. Vooral angst. Ik raakte er zwaar depressief door en heb echt een half jaar in bed gelegen. Toen pakte ik de draad weer langzaam op en dwong ik mezelf, ook al durfde ik dat niet om naar buiten te gaan. Hoe moeilijk het ook was, hoe erg ik ook last had ik dwong mijzelf om gewoon dingen te doen. Naar de supermarkt, de hond uitlaten tot ik er weer klaar voor was om te gaan werken. Ondanks dat het steeds beter ging bleef ik een naar gevoel houden.

Ik had een soort van standaard waas voor mijn ogen, en raakte snel geëmotioneerd of verdrietig. Ik begon veel gedichten te schrijven. Ik voelde mij verloren. Bidden hielp in erge situaties om mij weer rustig te krijgen. Maar ik voelde mij eigenlijk altijd wel op mijn hoede.

Ik heb therapie geprobeerd wat heeft geholpen, maar niet veel. Ik probeerde veel verschillende dingen uit, en uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij accupunctuur.

Ik heb mijn klachten omschreven en heb een pakket gekocht voor 10 sessies. Sinds de eerste behandeling voel ik mij veel en veel beter! ik heb de 10 sessies nu een jaar geleden afgerond, en ik heb sindsdien geen paniekaanval meer gehad! Ik zit lekkerder in mijn vel en ben rustig en kalm. Dit is geen reclame ofzo, ik promoot geen dokter of whatever maar heeft mij gewoon oprecht geholpen. Misschien het proberen waard voor anderen?

Groetjes!!!
Paniekaanvallen en CBD Olie