Forum

Hier kun je alles kwijt wat je niet denkt kwijt te kunnen in één van de andere categoriën.

Moderators: Leon, Leap

Door eller
#63556
Al sinds 2002 niet in het buitenland geweest. Fan van Griekenland,geweest in Israel, Sicilie op de Etna,Spanje en Italie. En nu? Ga niet verder dan Texel en dat is al een hele overwinning.
Heb een nieuwe vriend, mn leven is 180 graden gedraaid alleen dit blijft. Ga nu de gespecialiseerde ggz in. misschien, heel misschien zou ik het kunnen overwegen om naar griekenland te gaan als er nog iemand of meerdere lotgenoten mee zouden gaan. Weet je, je voelt je zo alleen, ook al zijn er mensen om me heen. Het vechten tegen de paniek is een mount everest, verstandelijk weet ik t zo goed. Het probleem is me zo helder maar hoe kom ik er in godsnaam van af.
Door mulder
#63576
Hai, wat grappig, ik heb laatst een bericht gepost omdat ik op vakantie ging naar het buitenland met mijn gezin en mijn ouders, mijn broer woont in het buitenland met zijn kinderen en die wil ik wel heel graag zien. Ik was enorm gespannen voor die vakantie, maar uiteindelijk gedacht of ik nou hier paniek krijg of daar, het maakt niet uit. Als ik maar een uurtje geniet, is dat voldoende. Ik had weinig verwachting van die vakantie en zo ging ik er in. De vliegreis was moeilijk, maar met behulp van een kalmeringstablet ging het wel. Mijn appartement voelde op een gegeven moment veilig en zo heb ik tussen de angst en paniek die helaas gewoon met me meevlogen, toch wel kunnen genieten. Misschien helpt deze instelling? Of begin gewoon eens met een paar dagen Duitsland of Noord Frankrijk, kun je zo naar huis rijden (als je een auto heb tenminste). Succes.
Paniekaanvallen en CBD Olie